QR Code
Permesejan nandbox

Permesejan nandbox

2.1.022 by nandbox Inc.
(0 Reviews) February 09, 2024
Permesejan nandbox Permesejan nandbox Permesejan nandbox Permesejan nandbox Permesejan nandbox Permesejan nandbox

Latest Version

Version
2.1.022
Update
February 09, 2024
Developer
nandbox Inc.
Kategori
Communication
Platforms
Android
Downloads
0
License
Free
Package Name
com.nandbox.nandbox
Google Playstore

More About Permesejan nandbox

Permesejan nandbox adalah aplikasi mesej percuma dengan privasi yang lebih baik, saiz kumpulan yang lebih besar dan lebih banyak pilihan berbual. Anda boleh memperibadikan chat anda dengan pelbagai profil dan menghantar foto, video, audio, dan nota suara tanpa had kepada keluarga, rakan-rakan, rakan sekerja dan lain-lain. Anda boleh memaparkan profil yang berbeza kepada kenalan anda untuk menampilkan diri secara berbeza. Semua kumpulan adalah hebat, berbual dengan sehingga 1000 orang dalam satu kumpulan. Anda dialu-alukan untuk mewujudkan saluran penyiaran yang lebih banyak dan menyiarkan mesej anda kepada ahli-ahli tanpa had dan menerima maklum balas mereka di atas catatan anda.
Mengapa beralih ke Permesejan nandbox?

• CHAT DIPERIBADIKAN: Permesejan nandbox adalah satu-satunya aplikasi mesej dengan beberapa profil, kini menyokong 4 profil yang berbeza; Keluarga, Rakan, Kerja dan Awam.

• PRIVASI: Privasi merupakan tumpuan kami. nombor telefon bimbit anda tidak akan didedahkan tanpa kebenaran anda. Anda tidak akan mendapati diri anda melanggan kepada kumpulan atau saluran tanpa persetujuan anda.

• GAYA PERBUALAN: Perbualan penting disusun dalam tab perbualan kegemaran yang berbeza. Balasan bagi mesej yang sama dikumpulkan bersama untuk berbual dengan mudah.

• TARIK SEMULA MESEJ: mesej yang salah dihantar? Jangan bimbang! Anda sentiasa boleh menariknya semula.

• KUMPULAN DAN SALURAN: Chat dengan kumpulan-kumpulan yang lebih besar, menyokong sehingga 1000 ahli. Gunakan saluran penyiaran untuk menyiarkan mesej anda kepada ahli-ahli tanpa had.

• PANTAS: Permesejan nandbox adalah super pantas. Ia menggunakan pelayan yang diagihkan di seluruh dunia untuk berkhidmat kepada anda di mana sahaja anda berada.

• DIJAMIN: Permesejan nandbox mengatur amalan keselamatan yang terbaik dalam industri untuk melindungi data anda. Data anda disulitkan dan dilindungi daripada akses luar.

• PERCUMA: Permesejan nandbox adalah aplikasi mesej percuma untuk digunakan. Kami tidak akan menyiarkan sebarang iklan kepada anda.

• DAN BANYAK LAGI: Kongsi media, lokasi dan kenalan anda. Menyambung dengan mudah kepada pengguna lain, dan sertai kumpulan dan saluran dengan menggunakan imbasan kod QR. Dan banyak lagi!

• SOKONGAN: Kami gembira untuk mendengar daripada anda! Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau masalah, sila berhubung dengan kami terus dari tetapan/Bantuan/Sokongan untuk menghantar mesej anda kepada pasukan kami. Anda juga boleh e-melkan kepada kami di [email protected]

Rate the App

Add Comment & Review

User Reviews

Based on 0 reviews
5 Star
0
4 Star
0
3 Star
0
2 Star
0
1 Star
0
Add Comment & Review
We'll never share your email with anyone else.